Name:
Your Email address:
Homepage:
Your message:

<-Back

 1 

Continue->

Name:Filloreta
Homepage:-
Time:04/15/2009 at 8:08pm (UTC)
Message:dajoo, ku jane poezite tjera qe i ke pas te lepaja.com??

leta

Name:ardi & albina
E-Mail:arddimsn.com
Homepage:-
Time:01/24/2009 at 4:37pm (UTC)
Message:u nis treni per prishtine
Urime dhe pershendetje... :D:D:D

Dajok! Ku kan mbete tjerat poezi???

pershendetje te perzemerta

Ardi nipi juaj

Name:-
Homepage:-
Time:12/21/2008 at 4:58pm (UTC)
Message:pershendetje

Name:-
Homepage:-
Time:05/22/2008 at 8:53am (UTC)
Message::P:'(;)

Name:-
Homepage:-
Time:05/16/2008 at 7:20am (UTC)
Message:;)


=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=